Over ons

Onze Oorsprong
Welkom bij CVA Regio, uw centrum voor regionaal nieuws in Nederland. Onze reis begon met een simpele maar krachtige visie: het brengen van diepgaand, lokaal nieuws naar de voorgrond in een tijd waarin globale en nationale kwesties vaak de overhand nemen. Opgericht door een groep toegewijde journalisten en media-experts, ontstond cvaregio.nl uit een passie voor het vertellen van de verhalen die het hart van onze gemeenschappen vormen.

Ons Doel
Bij CVA Regio streven we ernaar om een uniek platform te bieden waar elke Nederlander zich thuis voelt. Of u nu uit de bruisende straten van Amsterdam komt of de rustige paden van Zeeland bewandelt, wij geloven dat elk gebied zijn eigen unieke verhalen, culturen en stemmen heeft die gehoord moeten worden. Ons doel is om deze lokale verhalen een podium te geven en daarmee een diepere verbinding en begrip te creëren tussen de verschillende regio’s van Nederland.

Missie
Onze missie is tweeledig: het versterken van gemeenschapsgevoel door lokale nieuwsvoorziening en het bevorderen van een geïnformeerde, betrokken samenleving. In onze berichtgeving combineren we diepgang en nauwkeurigheid, met de focus op het bieden van een divers en evenwichtig beeld van elke regio. Van politieke ontwikkelingen tot culturele evenementen, van zakelijk nieuws tot lokale heldenverhalen, cvaregio.nl is er om u te informeren en te inspireren.

Visie
Wij geloven in een toekomst waarin regionaal nieuws even belangrijk wordt geacht als nationaal en internationaal nieuws. Een toekomst waarin inwoners van Nederland niet alleen op de hoogte zijn van wat er wereldwijd gebeurt, maar ook van de ontwikkelingen in hun eigen achtertuin. Met onze visie hopen we bij te dragen aan een meer verbonden, geïnformeerde en empathische samenleving.

Onze Belofte
Bij CVA Regio beloven we ons in te zetten voor journalistieke integriteit en transparantie. Ons team van ervaren journalisten en nieuw talent werkt onophoudelijk om u betrouwbaar, actueel en relevant regionaal nieuws te brengen. Wij zijn cvaregio.nl – uw stem, uw nieuws, uw regio.

logo cva regio