Freelance opdrachten van Between: een match tussen opdrachtgever en talent

Als freelancer ben je altijd op zoek naar mooie opdrachten, waarmee je kunt bijdragen aan het succes van een organisatie. Of dat nu in de publieke of commerciële sector is. Als zelfstandige ben je ook op zoek naar vastigheid. Opdrachten die langer duren of die je als interim kunt uitvoeren. Hoe zorg je ervoor dat je bij opdrachtgevers, die hier behoefte aan hebben, op de radar komt te staan en dat je geen moment zonder werk komt te zitten? Met de freelance opdrachten van Between.

Freelance opdrachten van Between in overvloed

Het doel van Between is dat ze opdrachtgevers en opdrachten matchen aan zelfstandigen en vooral aan talent. Iedere specifieke opdracht vraagt om specialisme en ZZP’ers hebben vaak de kennis en know-how in huis om direct aan de slag te kunnen. Daarom kiezen veel organisaties ook voor interimmers en freelancers, omdat ze meer geld betalen voor iemand die kennis heeft en niet in de eerste maanden ingewerkt hoeft te worden. Vaak is er een acute behoefte aan een oplossing die alleen een specialist in zijn of haar vakgebied kan bieden.

Een goede match

Er komt meer kijken dan het matchen van een opdracht aan een freelancer met de kennis die benodigd is. Er spelen namelijk meer factoren mee in of een zelfstandige bij de freelance opdrachten van Between past. Iedere organisatie steekt anders in elkaar, hanteren andere procedures en disciplines en bestaan uit meerdere mensen met bepaalde werkwijzen en visies. Een freelancer moet natuurlijk wel in deze omgeving passen. Dus er wordt niet alleen gekeken naar kennis en competenties, maar ook naar de persoon an sich en of die zowel qua ervaringen en kennis als persoon past bij de opdracht die openstaat.

Contact leggen

Als freelancer heb je ook een andere uitdaging en dat is om op de radar te komen van bijvoorbeeld grote multinationals die driftig op zoek zijn naar talent. Je weet ook als geen ander dat de concurrentie moordend is en dat je echt niet de enige bent met de kennis en ervaring, wat een bedrijf zoekt. Hoe onderscheid je dan jezelf en hoe zorg je ervoor dat je met de juiste mensen aan tafel komt te zitten? Dat is zonder twijfel een pittige uitdaging waar dus ook een beetje hulp meer dan welkom is.

Wanneer je naar de freelance opdrachten van Between kijkt, weet je ook dat deze partij korte lijntjes heeft met snelgroeiende bedrijven en multinationals in zowel de publieke als commerciële sector. Dat betekent dat je als zelfstandige en talent daarvan kunt profiteren. Als je jezelf inschrijft bij Between weet je dat je een van de kanshebbers bent om die mooie functie in te vullen. Als freelancer of interimmer. Uiteraard moet er dan sprake zijn van een match, maar door de hoeveelheid openstaande opdrachten mag dat uiteindelijk geen probleem zijn. Je hebt ook voldoende keuze uit opdrachten die bij je wensen aansluiten en blijf je controle houden over welk werk je als zelfstandige doet.

Heb je vragen? Dan kan je terecht bij Between.

Redactie

Bij CVARegio.nl geloven we dat lokaal nieuws een cruciale rol speelt in het verbinden van gemeenschappen. Onze toegewijde redactie, bestaande uit ervaren journalisten en jong talent, werkt onophoudelijk om u de meest actuele en relevante nieuwsverhalen uit alle hoeken van Nederland te brengen. Onze auteurs komen uit de regio's waarover ze schrijven, wat hen een uniek inzicht geeft in de lokale gebeurtenissen, cultuur en gemeenschappen. Zij brengen u nieuws met een persoonlijke toets, verhalen die niet alleen informeren, maar ook inspireren en verbinden. Ons team streeft naar integriteit, nauwkeurigheid en onpartijdigheid in hun verslaggeving. Wij geloven in de kracht van journalistiek om een verschil te maken in de samenleving. Bij CVA Regio bent u verzekerd van betrouwbaar nieuws dat er toe doet, rechtstreeks uit het hart van uw gemeenschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *